Wesak

 

 

Wesak filosofi

I det antikke Grækenland sagde filosoffen Platon engang: "Kureringen af delen bør ikke forsøges uden behandling af helheden. Der bør ikke gøres noget forsøg på at helbrede kroppen uden sjælen."
Man må ikke tage sig af kroppen adskilt fra sjælen. Visdomsord, der optager en forfædres viden, der anerkender den dybe forbindelse mellem kroppens sundhed og sindets sundhed. Wesak Paris har valgt at gøre denne sind-krop-forbindelse til grundlaget for sine værdier.

Wesak Paris frigør kraften i gammel ayurvedisk medicin ved at kombinere den anerkendte dobbelte virkning af halvædelsten med naturlige essentielle dufte. Den energigivende apoteker af mystiske ædelstene gennemsyret af økologiske veganske olier giver en potent effekt på bærerens følelsesmæssige og psykiske tilstand.
I dette nye og helt innovative koncept leverer Wesak Paris kraftfuld holistisk pleje af krop, sind og ånd... natur + visdom = vitalitet, dette er ledemotivet i Wesak Paris.

Dette valg af "sind og krop" har fået Wesak til at foretage en dybtgående forskning for at udvikle produkter, der kombinerer essenser med subtile dufte til kroppen og ædelstene med kraftigt vibrationspotentiale for sindet i hidtil usete synergier.

Alle ædelstenene er nøje udvalgt for deres høje kvalitet og er blevet arbejdet af passionerede håndværkere. Udviklet af den berømte parfumer Mina Gautier, udtrykkes de forskellige dufte fra Wesak Paris delikat i omsluttende planteolier for at optimere synergier.

Udvalget af eksklusive produkter omfatter:
Måneeliksirer, for privilegerede øjeblikke af skønhed og velvære.
Måneeliksirer genopfyldes, for at genoplade og genbruge Wesak Paris roll-on.

 

HVORFOR WESAK?

Wesak er en åndelig fest knyttet til fuldmåne, som finder sted hvert år i Tyrens tegn i april eller maj måned. Det er foreningen af velvillige og lysende energier, der stiger ned for at helbrede Jorden.

Månen, den stjerne så langt væk og så tæt på. Dens indflydelse skal ikke længere påvises. Virker det ikke på tidevandet og tilbageskylningen af menneskelige sjæle i tusinder af år? Vække vores selvbevidsthed og den forstærkede kraft i vores følelser. Dens rundhed og udstråling øger vibrationshastigheden af de mineraler, der udsættes for dets lys.

Ved at give stenene i Roll-on en lignende form og ved at forbinde dem med dyrebare essenser for at lave eliksirer inspireret af månestjernen, tilbyder Wesak Paris enestående holistisk behandling.

 

 

Ekspertise hos Debora Vilas Boas, kunstnerisk leder og medstifter af Wesak Paris

At forbinde halvædelsten med let parfumerede olier var et oplagt valg for mig. Lidenskabelig omkring litoterapi (helbredelse med mineraler) i mange år og pleje af min krop med naturlige produkter, skønhedspleje og kosmetik har altid skærpet min nysgerrighed. Følelsen af den energi, der udgår fra ædelstenene, fremkalder en gavnlig beroligende virkning for kroppen og ånden. Så jeg vendte mig naturligvis til min barndoms sted og min oprindelse for at vælge Wesak Paris ædelstene, hvis dyder har ledsaget mig siden min barndom i Brasilien.

Alt, hvad der var tilbage at gøre, var at sætte dem sammen ved at opsuge de energiske vibrationer fra de udvalgte ædelstene. Hver olfaktorisk familie er forbundet med en duft, og hver ædelsten har en bestemt dyd. Vores parfumer, Mina Gautier, forestillede sig således parfume ved at imprægnere sig selv med mine følelser i kontakt med hver halvædelsten. Hun satte dufte på mine energiske vibrationer og gav dermed en unik farve og lugt til hver af vores inspirationer.

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion