Sumihouse

En sundere og mere dekorativ måde at drikke vand på

Selvom Danmark i forhold til andre lande kan prale af kvaliteten på drikkevand, kan Sumi Sticks gøre vandet lækrere, klarere og sundere. De aktive kulstænger fjerner kalk, renser dit vand og tilfører samtidig gode mineraler såsom calcium og magnesium. Ud over de sundhedsmæssige fordele, virker kullet også som et dekorativt indslag, når du serverer vand for dine gæster. Kom en Sumi Stick i din glaskaraffel, og nyd det smukke, mørke kul i det klare vand.

 

Du kan selv rense dit vand med aktivt kul
Kom Sumi Sticks i en kande vand, og 4 timer senere har du blødt, velsmagende vand renset for skadelige stoffer.

 

Læs mere her: 

 

Sumihouse.dk

Sådan virker Sumi Sticks

Brugen af aktivt kul til at fjerne lugt og dårlig smag fra drikkevandet går helt tilbage til det gamle Egypten. Absorption er kodeordet for den naturlige proces, der sker, når aktivt kul renser dit vand. Når du kommer Sumi Sticks i din vandkande, opsuger kulstængernes fine net af mikroskopiske huller lugt og uønskede stoffer.

Sådan fremstilles Sumi Sticks

Sumi Sticks fremstilles efter hundredår gamle traditioner i Wakayama-området i Japan. En helt særlig sort af egetræer brændes først langsomt og herefter ved ekstremt høje temperaturer i specialfremstillede, håndbyggede lerovne. På japansk hedder det aktive kul: Kishu Binchotan.

Bambus kulpuder absorberer let lugt og fugt

Slut med sure, fugtige sko og ildelugtende køleskab. Granuleret bambuskul er fantastisk velegnet til at fjerne lugt og fugt. Sumihouse kulpuder til sko, støvler og køleskab er din løsning, når du på en 100 % organisk, miljøvenlig og nem måde effektivt vil fjerne lugt og fugt i hjemmet. Kulpuderne bliver produceret i Vietnam under etiske og bæredygtige arbejdsforhold.

 

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion