Deodorant

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Camelina Roll on
  Florame Camelina Roll on
  149,00  DKK
  Udsolgt
 2. Cream deo Herre 50 ml.
  Florame Cream deo Herre 50 ml.
  125,00  DKK
 3. Cream Deo Hypoallergenic 50ml.
  Florame Cream Deo Hypoallergenic 50ml.
  125,00  DKK
 4. Cream deo Lavender
  Florame Cream deo Lavender
  125,00  DKK
  Udsolgt
 5. Cream deo Verbena-Lemon
  Florame Cream deo Verbena-Lemon
  125,00  DKK

5 varer

pr. side
Faldende orden

Skønne deodoranter fra Florame

Hos Bijodan fører vi deodoranter fra det franske Fair Trade mærke, Florame. Florames økologiske deodoranter virker effektivt til at skjule og forebygge svedlugt og efterlader dig med en naturlig og blid duft. Deodoranterne laves på minimum 99% naturlige ingredienser, så du kan beskytte din hud uden at gå på kompromis med kvaliteten af dine produkter.

 

Florames deodoranter til kvinder fås både i en roll-on- og i en creme-variation med lette dufte af aloe vera og ekstrakter fra dodder-planten. Begge typer er nemme at påføre, og deres virkning holder i op mod 24 timer, så du bekymringsfrit kan have en aktiv hverdag uden svedlugt.

 

Passende til sensitiv hud

Lider du af sart hud, kan det være, du før har haft problemer med at finde den rette deodorant. Uanset hvilken type produkter vi bruger, er det vigtigt, at vi passer på vores hud, og at vi ikke går på kompromis med vores krops velvære. Deodoranterne fra Florame er velegnede til sensitiv og allergisk hud og gør det muligt for dig at pleje din krop med lækre produkter, samtidig med at du passer på dig selv og miljøet. Undgå hudirritation og forkæl dig selv og din hud med en af de skånsomme deodoranter fra Florame.