Nutrition

2 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Face and body Rich balm
  Florame Face and body Rich balm
  229,00  DKK
  Udsolgt
 2. Nutrition Lip Balm
  Florame Nutrition Lip Balm
  80,00  DKK

2 varer

pr. side
Faldende orden

Nutrition

Florames produktserie Nutrition består af flere produkter til dig, der vil have eksklusiv hudpleje eller måske døjer med tør eller irriteret hud. Cremerne kan bruges til alle former for intens hudpleje, og de har en fantastisk nærmest smeltende struktur, der gør, at de hurtigt trænger ind og giver strålende blød hud og intens pleje med øjeblikkelig virkning. 

 

Alle produkterne er sammensat af økologiske vegetabilske olier, og er dermed lavet på naturlige ingredienser. Produkterne er samtidig også rige på fedtsyrer, så cremerne kan hjælpe til at fugte, regenerer og blødgøre din hud. Med disse cremer får du altså en nærende behandling til tør hud, og de gode naturlige ingredienser gør, at du undgår alle former for allergi.

 

Alle produkterne er testet under dermatologisk kontrol, og de styrkende egenskaber fra ingredienserne er nøje udvalgt af Florames forskningsafdeling for at kunne give kunderne det mest optimale og blødgørende resultat.

 

Hos Bijodan har vi viden og mange års erfaring med skønhedsprodukter og generel hudpleje. Vi har dermed et godt kendskab til produkterne, og vi står derfor altid klar med råd eller vejledning, hvis du ønsker at vide mere om Florames Nutrition produkter eller de resterende produkter i vores sortiment.