Care

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Color Hair mask
  Florame Color Hair mask
  178,00  DKK
 2. Dry hair conditioner 150 ml.
  Florame Dry hair conditioner 150 ml.
  162,00  DKK
 3. Dry Hair mask 150 ml.
  Florame Dry Hair mask 150 ml.
  178,00  DKK
  Udsolgt
 4. Dry Hair oil 100 ml. Cosmos NEW
  Florame Dry Hair oil 100 ml. Cosmos NEW
  186,00  DKK
 5. Family Detangler Conditioner 150 ml.
  Florame Family Detangler Conditioner 150 ml.
  162,00  DKK

5 varer

pr. side
Faldende orden

Hårpleje fra Florame

Både gennem opsætning af dit hår ved brug af klemmer, hårnåle og elastikker lige såvel som ved brug af krølle- og fladejern bliver dit hår dagligt udsat for en masse slid. Det er derfor vigtigt at give dit hår den rigtige pleje, for at det kan blive ved med at være sundt og se flot ud. Alene vind, vejr og temperaturskift kan påvirke dit hårs sundhed, og det er derfor en god idé at være opmærksom på, hvad dit hår trænger til af pleje. For at holde dit hår sundt og smukt kan du med fordel bruge Florames økologiske hårplejeprodukter.

Hårmasker og hårkure

Giv dit hår nyt liv, ekstra fugt og fornyet energi med en hårkur eller en hårmaske fra Florame.

Florames bæredygtige produkter sikrer dig kvalitet for pengene, uden at du skal gå på kompromis med din egen eller andres sundhed og velvære. De økologiske æteriske olier og essenser giver en naturlig fugt og duft til dine hårprodukter, der vil bidrage til dit hårs sundhed. Blandt vores hårplejeprodukter finder du både forskellige typer af balsam og hårmasker.

 

Find de rette produkter, der passer til dit hårs behov og få det sunde look tilbage. Florame tilbyder med sin økologiske og bæredygtige profil sunde produkter, der både for forbruger og producent er forsvarlige. Derfor er Florames produkter også velegnet til dig med sart eller følsom hud.

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion