Vegetabilske Olier

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vegetabilske olier

Vegetabilske olier er en betegnelse for flydende fedt udvundet fra plantedele. Det fremstilles ved presning, enten ved koldpresning eller varmpresning. Koldpresset vegetabilsk er ofte kraftigere i både smag og farve samtidig med, at det indeholder et højt niveau af antioxidanter og vitaminer, da disse bevares under udvindingsprocessen. Vegetabilske koldpressede olier er derfor særdeles velegnede til kosmetisk brug og pleje.

 

Hos Bijodan forhandler vi vegetabilske olier til kosmetisk brug og pleje fra mærket Florame. Alle Florames produkter er udviklet og produceret med fokus på skønhed, velvære og omtanke for miljøet. Du får derfor lækre og eksklusive produkter uden at gå på kompromis.

 

De vegetabilske olier egner sig f.eks. til massage, hvor de både kan bruges rent eller i kombination med de æteriske olier, som vi også sælger fra Florame. Der findes flere forskellige slags vegetabilsk olie, og hvilken en, der er bedst, afhænger af, hvad den skal bruges til. Samtidig kommer det også an på både hud- og hårtype.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om de forskellige vegetabilske olier, vi kan tilbyde dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med vegetabilske olier fra mærket Florame, og vi har masser af viden og kendskab til de mange forskellige typer af olier, som vi gerne deler ud af ved at komme med råd og vejledning til, hvordan du bedst muligt bruger de vegetabilske olier og får gavn af de mange gode egenskaber, som de har.

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion