Centifolia

Centifolia 

Som eksperter i bio-kosmetik har Centifolia udviklet en række naturlige hårprodukter for at respektere dine hårfibre uden at skade hovedbunden.

Leder du efter en behandling til at nære, fugte eller rense dit hår?

Oplev præ-shampoo-masken i vores sortiment, der matcher dit hårs natur.

Fedtet, tørt, beskadiget eller fint hår... Dit hår og hovedbund har brug for en præ-shampoo behandling eller maske.

Lavet af naturlige planteaktive ingredienser giver vores præ-shampoo hårplejeprodukter vitalitet, ernæring og fugt.

Oplev vores udvalg af økologiske naturlige, sulfatfrie hårpleje sortiment. Der er en favorit til alle hårtyper.

For et smukt og sundt hår er det vigtigt at vedligeholde dit hår. Centifolia designer økologiske hårprodukter med forskellige aktive ingredienser til dig. Nærende, fugtgivende, rensende…. Afhængig af dit hårs behov skal du vælge det passende økologiske hårpleje produkt.

 

Centifolia Naturlige produkter til dit hår:

Farvning, permanent, sol, kulde… Mange stress faktorer angriber og udtørrer dit hår. Centifolia naturlige hårprodukter giver dig mulighed for at pleje din hovedbund naturligt og skånsomt. Beskyt og plej dine hårfibre med en naturlig behandling af dit hår.

Centifolia har opsøgt unikke aktive ingredienser i hjertet af naturen, anerkendt for deres hårstyrkende egenskaber. Centifolias økologiske balsam behandling opfylder derfor alle behov. Tørt, skørt, farvede. Skælhår…. Vi tilbyder dig et hårprodukt der respekterer dit hår.

Sundere hår med naturlig hårpleje:

Naturlig hårpleje bruger ingredienser, såsom æteriske olier, planteekstrakter og vegetabilske olier. I modsætning til skrappe kemikalier, der findes i mange konventionelle produkter, nærer disse naturlige ingredienser håret i dybden, hjælper med at styrke hårsækkene og fremme sundt hårvækst. Disse naturlige ingredienser er også gavnlige behandlinger for miljøet. Ved at vælge naturlige hårprodukter reducerer vi vores CO2-fodaftryk og bidrager til bevarelse af økosystemet.

Rutine med naturlige produkter skaber et strålende hår:

En naturlig hårplejerutine kan hjælpe med at opretholde et levende, sundt hår. Valget af dine hårprodukter er lige så vigtig som valget at det du spiser og smører på kroppen. Start med at bruge en naturlig sulfatfri shampoo til blidt at rense håret og hovedbunden.

Centifolia økologiske shampoo er designet med en ekstremt skånsom rensende base for at respektere din hovedbund. Beriget med effektive naturlige aktive ingredienser, vores shampoo er specielt formuleret til alle hårtyper: hvad enten det er normal, tørt, beskadiget, skør, skrøbelig, fin, olieagtig, tilbøjelig til skæl eller følsom hovedbund. Nyd oplevelsen af ​​en naturlig shampoo, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Giv dit hår den naturlige pleje, det fortjener, mens du respekterer miljøet og dit velvære.

Genanvendelig emballage er garanteret fri for phthalat og bisphenol A. Designet og fremstillet i Frankrig.

Centifolia går ud over Ecocert-standarden: Akacie -gummiet integreret i nogle af shampooerne kommer fra Senegal Akacietræet og høstes manuelt i Afrika.

Disse træer er plantet i regionen syd for Sahara for at bremse ørkenens fremmarch. Det er en 100 % vedvarende ressource, som er en af ​​de vigtigste indtægtskilder for lokalbefolkningen.

Centifolia anbefaler 2 shampoo vask.

Eliminering af urenheder: Den første påføring af shampoo hjælper med at fjerne snavs, talg og rester af styling produkter. Den anden vask giver dig derefter mulighed for at rense håret og hovedbunden i dybden, og dermed sikre en bedre eliminering af urenheder.

Aktivering af ingredienser: Vores shampoo indeholder aktive ingredienser, der gavner håret. Ved at påføre shampooen to gange tillader du disse ingredienser at trænge bedre ind i håret og give deres fordele.

Bedre skum: Den første påføring af shampoo giver muligvis ikke meget skum, især hvis håret er meget snavset, eller der er styling produkter til stede. Den anden påføring, hvor håret allerede er delvist renset, vil generelt generere mere skum, hvilket gør rengøringen lettere og tillader produktet at blive fordelt mere jævnt.

Længerevarende resultater: Ved at rense håret grundigt med to shampoo forlænger du den tid, dit hår forbliver frisk og rent mellem vaskene, hvilket især kan være en fordel, hvis du har tendens til fedtet hår eller bruger mange styling produkter.

Har dit hår tendens til at blive fedtet? For at undgå gentagne shampoo, der angriber din hovedbund, skal du bruge økologisk tørshampoo i pulverform.

På et øjeblik genvinder dit hår sin glans og renhed. Centifolia tør shampoo pulver absorberer overskydende talg, tilføjer volumen og parfumerer din hovedbund delikat.

Tøv ikke med at bruge en af ​​vores tørshampoopulver, den absorberer overskydende talg og efterlader håret rent, smukt og fyldigt. En god gestus for planeten!