Collines de Provence

 1. Linen mist Wild silk
  Linen mist Wild silk
  99,00  DKK
 2. Scented Envelope Wild silk
  Scented Envelope Wild silk
  39,00  DKK
 3. Linen mist Pink satin
  Linen mist Pink satin
  99,00  DKK
 4. Scented Envelope Linen Stole
  Scented Envelope Linen Stole
  39,00  DKK
 5. Scented Envelope Pink satin
  Scented Envelope Pink satin
  39,00  DKK
 6. Linen mist White cotton
  Linen mist White cotton
  99,00  DKK
 7. Linen mist Cachemire flower
  Linen mist Cachemire flower
  99,00  DKK
 8. Linen mist Linen stole
  Linen mist Linen stole
  99,00  DKK
 9. Candle White Tea og Jasmin 180 g
  Candle White Tea og Jasmin 180 g
  199,00  DKK
 10. Refill Mandarin og Yuzu 200 ml.
  Refill Mandarin og Yuzu 200 ml.
  149,00  DKK
 11. Refill Rose og Hibiscus 200 ml.
  Refill Rose og Hibiscus 200 ml.
  149,00  DKK
 12. Candle Ylang Blossom 180 gr.
  Candle Ylang Blossom 180 gr.
  180,00  DKK
 13. Refill Rose og Hibiscus 500 ml.
  Refill Rose og Hibiscus 500 ml.
  299,00  DKK
 14. Refill Fig og Aloe vera 200 ml.
  Refill Fig og Aloe vera 200 ml.
  149,00  DKK

Varer 1 til 20 af 91 totalt

Side

 

Collines de Provence dobbelt ekspertise

Collines de Provence er en håndværksmæssig know-how, i hjertet af Provence i Mane, midt imellem bakkerne og aromatiske planter. Fra hældning af ​​vores duftlys, til placeringen af ​​de små knuder, der lukker vores duftende produkter, gøres alt manuelt i vores værksteder i Provence.
En specifik know-how, der markerer dens værdier af ægthed og naturlighed. Kom og oplev vores fabrik og fordyb dig i hjertet af Collines de Provence, skaberen af ​​dufte til hjemmet og naturlig kosmetik, 100% fransk. Collines de Provence har også en ekspertise inden for naturkosmetik. Vores produkter består af mindst 95% naturlige ingredienser. Vores formler er omhyggeligt udviklet, ved præcis at vælge de ingredienser i Provence, der sammensætter dem. En ægte kosmetisk fornøjelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1984, begyndelsen på vores historie.

 

Vores historie begynder i 1984. I Mane i Haute-Provence, i hjertet af Lubéron, er Collines de Provence stadig kun et beskedent værksted, der producerer en række serier af skønhedsprodukter, inspireret af Provences rigdom. Verbena, lavendel og rose ... disse naturlige dufte er de lokale værdier, og det er simpelthen et spørgsmål om at hylde dem. Men et ægte lokalt omdømme blev først født, da Collines de Provence så, at kunsten var at parfumerer indendørs. Lavendelposer, tørrede blomster, sæber anbragt i bunker af vasketøj, og empiriske parfume metoder er blevet brugt i århundreder. Hvorfor ikke støtte traditionen? For at gøre dette oprettede Collines de Provence et værksted dedikeret til at perfektionere denne levende kunst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vores Værdier 

”I Haute-Provence er den uspolerede natur der omgiver os, fuld af dufte, skatte og mirakler. Ved at hente inspiration fra naturen, til skabelsen af ​​vores produkter, er det en hel kulturarv, som vi sætter i rampelyset, hvad enten det er botanisk viden, perfumeer kunsten eller know-how.

Franks produceret

Vi tror på værdien af ​​vores produkter, og derfor garanterer vi  for kvaliteten. Og da det altid er vigtigt at opretholde vores lokalsamfund, værdsætter vi ikke kun fransk produktion, men også Made in Provence, hvad enten det drejer sig om fremstilling af vores produkter, emballage eller endda valget af alle vores andre samarbejdspartnere.

Vores inspiration kommer fra rigdommen i naturen i Provence 

”Det er et land med mange farver og sol, hvor naturen bevares. Det er et land med dufte og hvor de aromatiske urter stadig er smukke og vilde. Dette land er Haute-Provence. I mere end 25 år har Collines de Provence, "Botanist Parfumeur", haft etableret sin fabrik, lige der imellem sletter og bjerge.