Bodylotion

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Bodylotion

Plej din hud med en god bodylotion. En bodylotion hjælper med at tilføre kroppen pleje og fugt, og det er en fantastisk mulighed for at forkæle huden, så den føles blød og smidig. Her hos Bijodan har vi et udvalg af lækre bodylotions fra Florame. Bodylotion fra Florame er det helt perfekte produkt til dig, der er på jagt efter en god og fugtgivende bodylotion lavet på naturlige ingredienser.

 

Produkterne er lavet på 99% naturlige ingredienser og baseret på økologiske olier. Produkterne giver derfor optimal fugt og pleje samtidig med at huden skånes.

 

Du kan få bodylotion fra Florame i flere forskellige varianter med naturlig duft, herunder mandel og lavendel. De fås desuden alle af 400 ml i en flaske med pumpe, som er nem at bruge, og som gør det muligt at få den perfekte dosering hver gang.

 

Vi har mange års erfaring samt en masse viden om bodylotion og anden generel hudpleje, og vi står derfor altid til klar til at give både råd og vejledning, hvis du har brug for at høre mere om mærket Florame, eller hvis du har spørgsmål til de mange produkter, du kan finde i vores sortiment.

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion