Eau de Parfume

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Eau de Parfume Amber 50ml.
  Florame Eau de Parfume Amber 50ml.
  379,00  DKK
 2. Eau de Parfume Orange Blossom 50ml.
  Florame Eau de Parfume Orange Blossom 50ml.
  379,00  DKK
 3. Eau de Parfume Vanilla 50ml.
  Florame Eau de Parfume Vanilla 50ml.
  379,00  DKK
 4. Eau de Parfume white Camellia 50ml
  Florame Eau de Parfume white Camellia 50ml
  379,00  DKK

4 varer

pr. side
Faldende orden

Eau de Parfume fra Florame

Florames bud på den klassiske Eau de Parfume fås i en kompromisløs kvalitet lavet på 100% naturlige ingredienser med størstedelen fra økologiske landbrug.

 

Duftene har forskellige top- hjerte og basenoter, der tilsammen giver Eau de Parfume sin endelige sammenhængende skønne duft. Florames Eau de Parfume fås med essenser af duftene orange og rose samt fra kamelia- og amber-planten og er er alle 100% veganske dufte.

 

Eau de Parfume til hverdag og fest

Har du brug for et ekstra skønhedsprodukt til festlige anledninger er Eau de Parfume fra Florame uden tvivl det rette valg. Med kun enkelte sprøjt får du en skøn duft, der varer ved hele dagen og aftenen. Duften fra en Eau de Parfume kan holde i op mod et døgn, så du kan holde dig på farten både til hverdag og til fest.

 

Florame sikrer en sporbarhed helt fra plantens såning til det færdige produkt og forpligter sig til altid at følge retningslinjerne om økologi og Fair Trade. Derfor kan du med god samvittighed investere i din og andres sundhed ved at købe Florames skønhedsprodukter. Forkæl dig selv eller en du holder af med en skøn parfume fra Florame og giv din hverdag et velduftende boost.