Diffuser

Reed diffuser Ancient Rose 100 ml.

Collines
229,00  DKK
Produktet er på lager
E-mærket
< Tilbage
Diffuser Ancient Rose - 28190

Botanisk navn: Rosa Centifolia

Oprindelse: Rosen er blevet fejret siden antikken af mange digtere, forfattere og malere for dens farver og for sin duft. Ægte dronning i østen, og en af de mest dyrkede planter i verden. Rosenessens opnås ved at destillere de friskhøstede blomster
manuelt den samme morgen.

Symbol: Blandt grækerne var det Afrodites blomst, kærlighedsgudinden, og romerne knyttede den til Venus. Den røde rose er symbolet på kærlighed og lidenskab, mens den hvide rose repræsenterer renhed og uskyld.

Fordele: I Frankrig fra det 18. århundrede blev rosen dyrket for sine medicinske egenskaber.
F.eks. bruges rosenvand på huden til dets blødgøring og toning.

Parfume: Collines de Provence, Parfumeur Botaniste udvælger til dig de bedste aromatiske planter og parfume planter, hvorfra han skaber autentiske dufte med intense toner.

Inspiration: Dens eksklusive sekskantede flaske pyntet med naturlige rottingstængler gør Collines de Provence Parfumeret diffuser til et essentielt element, til at dekorere og parfumerer dit hjem i 4 til 6 uger.

Fremstilling: Vores parfumerede diffuser fremstilles og pakkes manuelt i vores værksteder i Mane i Provence. Vi tager al den nødvendige omhu ved udvælgelsen af komponenterne i vores produkter, for at kunne tilbyde dig kvalitetsprodukter.
Reed Diffuser 100 ml.
Ancient Rose - 28190
Alcohol denat, Aqua, Parfum (fragrance).

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion