Skincare

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Økologisk hudpleje fra Florame

Hos Bijodan tilbyder vi et stort udvalg af hudplejeprodukter fra det bæredygtige franske skønhedsmærke, Florame. Gennem mange år i branchen har vi indsamlet os et indgående kendskab til Florames produkter, deres virkning lige såvel som deres baggrund. Florames bæredygtige profil, der ved deres start var fuldstændig banebrydende i branchen, stemmer overens med vores egen tilgang til og værdisæt om skønhedsprodukter. Derfor fører vi med stolthed Florames hudplejeprodukter og anbefaler også dig til at hoppe med på vognen fyldt med bæredygtige hudplejeprodukter.

Florame tilbyder en kvalitet, der skinner igennem ved alle deres produkter, og denne ses naturligvis også ved deres mange hudplejeprodukter. Blandt vores udvalg finder du alt fra anti-age cremer til den modne kvinde, beroligende og velduftende blomstervandsprodukter til hudtoning, olier og eksfolierende produkter til optimering af din renserutine.

Bæredygtig hudpleje

Ingredienserne til Florames produkter er nøje udvalgt og skal igennem strenge kvalitetskontroller, før de kommer på de danske hylder. Gennem forskellige uafhængige kontroller er Florame økologisk certificeret og med minimum 95% økologiske ingredienser opnår Florame altså også EU’s økologiske mærke. Derved tilbyder Florame økologisk hudpleje, der værner om din naturlige hud.

Forkæl dig selv

Med blot enkelte produkter vil du mærke en betydelig forskel i din hudpleje, og du behøver ikke have en lang og besværlig hudplejerutine for at holde din hud sund. Få produkter af høj kvalitet kan gøre meget. Blandt vores store udvalg af hudplejeprodukter kan du finde alt fra de mest nødvendige basisprodukter til mere specielle skønhedsprodukter til dig, der gerne vil give din hud et ekstra boost eller en ordentligt omgang rens. Du har derfor stor mulighed for at finde de rette produkter, der passer til din hud og dine rutiner.

Pas på dig selv, din hud og miljøet og tag det naturlige valg ved at investere i økologisk hudpleje fra Florame. Gå på opdagelse i vores store udvalg og forkæl dig selv eller en, du holder af. 

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion