Men

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Eau de Toilette Aromatic Water
  Florame Eau de Toilette Aromatic Water
  339,00  DKK
 2. Eau de Toilette Fresh woods
  Florame Eau de Toilette Fresh woods
  339,00  DKK
 3. Eau de Toilette Vetiver spirit
  Florame Eau de Toilette Vetiver spirit
  339,00  DKK

3 varer

pr. side
Faldende orden

Hudpleje til mænd

Udover det store udvalg af skønhedsprodukter til kvinder, har Florame naturligvis også lækre skønhedsprodukter til mænd. Da vi er en af Danmarks førende leverandører af Florames produkter, har vi også et stort udvalg af ansigtsplejende produkter til mænd. Franske Florame tilbyder kvalitetsprodukter, der passer på dig og din hud, og som giver dig mulighed for en bæredygtig og økologisk hudplejerutine.

Vi tilbyder alt fra aftershave-balm og deodoranter til shower gel, og ansigtscremer og kan derfor dække diverse behov, du skulle have til din daglige velpleje. Gå på opdagelse i vores store udvalg og find lige netop de produkter, der passer til dig, din hud og din velplejerutine.

Hudpleje til sart hud

Med Florames økologiske produkter tilbyder vi velplejende ansigtscremer og anden pleje til mænd. Vi fører både et stort udvalg af basisprodukter til hudpleje samt mere specialiserede produkter til dig, der har tid og overskud til at gøre lidt ekstra ud af sin hudplejerutine. Forebyg rynker og plej din hud med lækre hudplejeprodukter fra Florame.

Florames hudplejeprodukter fås med friske noter af de forskellige økologiske æteriske olier og essenser, herunder blandt andet duft af bergamot, mynte og cedertræ. Få mulighed for at pleje din hud med de helt rigtige produkter ved at shoppe Florames hudplejeserie til mænd med det samme.

Bevidst hudpleje fra Florame

Florames produkter er lavet på forsvarlig vis med naturlige ingredienser fra økologiske landbrug. Desuden er produkterne veganske og emballagen genanvendelig.

Florame har et stort fokus på at producere produkter, der både er gode for producenten at lave samt for forbrugeren at bruge. Derved kan du både investere i din egen og andres sundhed og velvære ved at lade Florame være dit naturlige valg. Forkæl derfor dig selv eller en du holder af med skønne hudplejeprodukter fra franske Florame.

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion