Makeup

Varer 25-36 af 92

pr. side
Faldende orden
 1. Eye shadow AMÈTHYSTE
  BOHO Green Eye shadow AMÈTHYSTE
  79,00  DKK
 2. Eye shadow ARDOISE
  BOHO Green Eye shadow ARDOISE
  79,00  DKK
 3. Eye shadow BOUTON D OR MATTE
  BOHO Green Eye shadow BOUTON D OR MATTE
  79,00  DKK
 4. Eye shadow CAROTTE
  BOHO Green Eye shadow CAROTTE
  79,00  DKK
 5. Eye shadow GLAISE PEARLY
  BOHO Green Eye shadow GLAISE PEARLY
  79,00  DKK
 6. Eye shadow NEIGE
  BOHO Green Eye shadow NEIGE
  79,00  DKK
 7. Eye shadow NOISETTE MATTE
  BOHO Green Eye shadow NOISETTE MATTE
  79,00  DKK
 8. Eye shadow PÊCHE DE VIGNE MATTE
  BOHO Green Eye shadow PÊCHE DE VIGNE MATTE
  79,00  DKK
 9. Eye shadow PIVOINE
  BOHO Green Eye shadow PIVOINE
  79,00  DKK
 10. Eye shadow PRUNE
  BOHO Green Eye shadow PRUNE
  79,00  DKK
 11. Eye shadow SIENE MATTE
  BOHO Green Eye shadow SIENE MATTE
  79,00  DKK
 12. Eye shadow vanille matte
  BOHO Green Eye shadow vanille matte
  79,00  DKK

Varer 25-36 af 92

pr. side
Faldende orden

Forkæl dig selv med makeup fra BO-HO Green

Som en af de første danske leverandører til at lancere BO-HO Green, præsenterede vi i april 2020 stolt vores samarbejde med det franske makeupfirma. BO-HO Green er samarbejdspartner til vores elskede brand Florame og lever efter mange af de samme principper, vi hos Bijodan også selv værner om.

Hos Bijodan fører vi udelukkende produkter, vi selv ved virker, og som vi selv kan stå 100% inde for. Derfor var det også et naturligt valg for os at indgå et samarbejde med BO-HO Green. BO-HO Green tilbyder en stor gennemsigtighed over for forbrugeren og er derfor en sympatisk og bæredygtig medspiller i skønhedsbranchen, noget mange helt sikkert har ventet længe på.

Makeup til hverdag og fest

I BO-HO Greens fulde katalog finder du alt, du har brug for til en gennemført makeup taske, og deres produkter fås i et væld af farver, så du kan sætte dit personlige præg på din makeup, hvad end det er til hverdag eller til festlige anledninger. Hos Bijodan tilbyder vi et stort udvalg af både foundation og pudder, øjen- og læbe makeup samt neglelak og tilbehør.

Bevidst makeup fra BO-HO Green

BO-HO Green er et engageret og certificeret økologisk makeup mærke, der tilbyder naturlig makeup i høj kvalitet. BO-HO Green har omkring 10 år i branchen og giver med deres makeup forbrugerne mulighed for at have lækre ting til gode priser, hvor bæredygtighed og økologi er i top hele vejen igennem. Al BO-HO Greens makeup fås desuden i bæredygtig og genanvendelig emballage med certificeret pap og træ som indpakning. Alt i alt er BO-HO Green og deres makeup svaret på kravene fra tidens kvinder.

BO-HO Green er et favnende brand, der leverer produkter, hvor kvaliteten holder hele vejen igennem. Derfor kan vi hos Bijodan tilbyde makeup produkter, med hvilke vi er bevidste om at kunne tilbyde vores kunder det bæredygtige, det økologiske og det naturlige valg. Forkæl dig selv eller en du holder af med kvalitetsmakeup fra BO-HO Green og invester i skøn makeup med god samvittighed.

Med hensyn til "Cruelty-free", har BOHO Green makeup ikke den officielle certificering, men alle deres råvarer, der anvendes i deres produkter, er genstand for en dyb dokumentations analyse. Dette giver dem mulighed for at kontrollere, at deres produkter ikke er testet på dyr, og effektiviteten er lavet på frivillige menneskelige paneler.

 

Læs mere her:

· Læs artikel: Grøn selvforkælelse

· Læs artikel: Hotte nyheder fra en svunden hippietid

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion