Makeup

Varer 1-12 af 77

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Blush Bois de rose matte
  BOHO Green Blush Bois de rose matte
  119,00  DKK
 2. Brush BISEAUTÉ/ANGLED LINER
  BOHO Green Brush BISEAUTÉ/ANGLED LINER
  89,00  DKK
 3. Brush BLUSH
  BOHO Green Brush BLUSH
  189,00  DKK
 4. Brush ESTOMPE/CREASE SHADOW
  BOHO Green Brush ESTOMPE/CREASE SHADOW
  89,00  DKK
 5. Brush FLUID FOUNDATION
  BOHO Green Brush FLUID FOUNDATION
  189,00  DKK
 6. Brush LIPS
  BOHO Green Brush LIPS
  89,00  DKK
 7. Brush PAUPIÈRES/EYE SHADOW
  BOHO Green Brush PAUPIÈRES/EYE SHADOW
  89,00  DKK
 8. Brush POUDRE/POWDER
  BOHO Green Brush POUDRE/POWDER
  199,00  DKK
 9. Compact Foundation BEIGE CLAIR
  BOHO Green Compact Foundation BEIGE CLAIR
  129,00  DKK
 10. Compact Foundation BEIGE DIAPHANE
  BOHO Green Compact Foundation BEIGE DIAPHANE
  129,00  DKK
 11. Compact Foundation BEIGE DORÈ
  BOHO Green Compact Foundation BEIGE DORÈ
  129,00  DKK
 12. Compact Foundation BEIGE HALÈ
  BOHO Green Compact Foundation BEIGE HALÈ
  129,00  DKK

Varer 1-12 af 77

Side
pr. side
Faldende orden

Forkæl dig selv med makeup fra BO-HO Green

Som en af de første danske leverandører til at lancere BO-HO Green, præsenterede vi i april 2020 stolt vores samarbejde med det franske makeupfirma. BO-HO Green er samarbejdspartner til vores elskede brand Florame og lever efter mange af de samme principper, vi hos Bijodan også selv værner om.

Hos Bijodan fører vi udelukkende produkter, vi selv ved virker, og som vi selv kan stå 100% inde for. Derfor var det også et naturligt valg for os at indgå et samarbejde med BO-HO Green. BO-HO Green tilbyder en stor gennemsigtighed over for forbrugeren og er derfor en sympatisk og bæredygtig medspiller i skønhedsbranchen, noget mange helt sikkert har ventet længe på.

Makeup til hverdag og fest

I BO-HO Greens fulde katalog finder du alt, du har brug for til en gennemført makeup taske, og deres produkter fås i et væld af farver, så du kan sætte dit personlige præg på din makeup, hvad end det er til hverdag eller til festlige anledninger. Hos Bijodan tilbyder vi et stort udvalg af både foundation og pudder, øjen- og læbe makeup samt neglelak og tilbehør.

Bevidst makeup fra BO-HO Green

BO-HO Green er et engageret og certificeret økologisk makeup mærke, der tilbyder naturlig makeup i høj kvalitet. BO-HO Green har omkring 10 år i branchen og giver med deres makeup forbrugerne mulighed for at have lækre ting til gode priser, hvor bæredygtighed og økologi er i top hele vejen igennem. Al BO-HO Greens makeup fås desuden i bæredygtig og genanvendelig emballage med certificeret pap og træ som indpakning. Alt i alt er BO-HO Green og deres makeup svaret på kravene fra tidens kvinder.

BO-HO Green er et favnende brand, der leverer produkter, hvor kvaliteten holder hele vejen igennem. Derfor kan vi hos Bijodan tilbyde makeup produkter, med hvilke vi er bevidste om at kunne tilbyde vores kunder det bæredygtige, det økologiske og det naturlige valg. Forkæl dig selv eller en du holder af med kvalitetsmakeup fra BO-HO Green og invester i skøn makeup med god samvittighed.

Med hensyn til "Cruelty-free", har BOHO Green makeup ikke den officielle certificering, men alle deres råvarer, der anvendes i deres produkter, er genstand for en dyb dokumentations analyse. Dette giver dem mulighed for at kontrollere, at deres produkter ikke er testet på dyr, og effektiviteten er lavet på frivillige menneskelige paneler.

 

Læs mere her:

· Læs artikel: Grøn selvforkælelse

· Læs artikel: Hotte nyheder fra en svunden hippietid

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion