Dufte

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Eau de Parfume Amber 50ml.
  Florame Eau de Parfume Amber 50ml.
  379,00  DKK
 2. Eau de Parfume Orange Blossom 50ml.
  Florame Eau de Parfume Orange Blossom 50ml.
  379,00  DKK
 3. Eau de Parfume Rose 50ml.
  Florame Eau de Parfume Rose 50ml.
  379,00  DKK
 4. Eau de Parfume Vanilla 50ml.
  Florame Eau de Parfume Vanilla 50ml.
  379,00  DKK
 5. Eau de Parfume white Camellia 50ml
  Florame Eau de Parfume white Camellia 50ml
  379,00  DKK
 6. Sunshine Iris EDP 50 ml.
  Florame Sunshine Iris EDP 50 ml.
  379,00  DKK

6 varer

pr. side
Faldende orden

Dufte fra Florame

Det franske mærke Florame, der i år har 30-års jubilæum i skønhedsbranchen, byder på et stort udvalg af skønne dufte til kvinder. Florame forpligter sig til økologi, sporbarhed og Fair Trade, og alle deres produkter er derfor lavet på forsvarlig vis med disse temaer in mente. På denne måde er produkterne både gode for dem, der producerer dem, lige såvel som de er gode for dig, der bruger dem.

 

Florame tilbyder en kompromisløs kvalitet og derfor er de æteriske olier, der bruges i deres dufte også strengt udvalgte og kontrollerede i eget laboratorium for at kunne give dig den reneste duft samt den reneste følelse af velvære. Vores dufte fra Florame er tilmed alle veganske og lavet på 100% naturlige ingredienser.

 

Find din duft

Gå på eventyr i Florames duftunivers af æteriske olier og essenser og find din personlige duft. Blandt vores sortiment finder du forskellige beroligende dufte med både blomsternoter samt mere friske og frugtige essenser. Find din personlige essens og giv dig selv et boost af velvære med en duft fra Florame.

 

Hvad end du mest er til Eau de Parfume eller til Eau de toilette, har vi et stort udvalg af dufte med æteriske olier og essenser. Med Florames produkter tilbyder vi lækre økologiske dufte til gode priser, så du med god samvittighed kan forkæle dig selv eller en du holder af.

 

Fornuftig kontrol af dine skønhedsprodukter

Udover Florames egen kvalitetskontrol bliver den økologiske garanti for mærkets æteriske olier og essenser kontrolleret af den uafhængige kontrolorganisation, Ecocert. Med denne gennemgribende kontrol og med økologi og ansvarligt velvære som gennemgående temaer i deres produkter, tilbyder Florame produkter, vi hos Bijodan 100% kan stå inde for. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten, og derfor er vi hos Bijodan også en stolt dansk leverandør af de økologiske skønhedsprodukter, Florame tilbyder.

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion