Boho green make up

Forkæl dig selv med makeup fra Boho Green Make-up

Som en af de første danske leverandører til at lancere Boho Green Make-up, præsenterede vi i april 2020 stolt vores samarbejde med det franske makeupfirma Boho Green Make-up. Boho Green er samarbejdspartner til vores elskede brand Florame og lever efter mange af de samme principper, vi hos Bijodan også selv værner om.

Hos Bijodan fører vi udelukkende produkter, vi selv ved virker, og som vi selv kan stå 100% inde for. Derfor var det også et naturligt valg for os at indgå et samarbejde med Boho Green Make-up. BO-HO Green Makeup tilbyder en stor gennemsigtighed over for forbrugeren og er derfor en sympatisk og bæredygtig medspiller i skønhedsbranchen, noget mange helt sikkert har ventet længe på.

 

Læs mere her:

 

 

Bevidst makeup fra Boho Green Make-up

BO-HO Green Makeup er et engageret og certificeret økologisk makeup mærke, der tilbyder naturlig makeup i høj kvalitet. Boho Green Make-up har mere end 10 år i branchen og giver med deres makeup forbrugerne mulighed for at have lækre ting til gode priser, hvor bæredygtighed og økologi er i top hele vejen igennem. Al BO-HO Greens make-up fås desuden i bæredygtig og genanvendelig emballage med certificeret pap og træ som indpakning. Alt i alt er Boho Green og deres makeup svaret på kravene fra tidens kvinder.

BO-HO Green er et favnende brand, der leverer produkter, hvor kvaliteten holder hele vejen igennem. Derfor kan vi hos Bijodan tilbyde makeup produkter, med hvilke vi er bevidste om at kunne tilbyde vores kunder det bæredygtige, det økologiske og det naturlige valg. Forkæl dig selv eller en du holder af med kvalitetsmakeup fra Boho Green og invester i skøn makeup med god samvittighed.

Med hensyn til "Cruelty-free", har BOHO Green makeup ikke den officielle certificering, men alle deres råvarer, der anvendes i deres produkter, er genstand for en dyb dokumentations analyse. Dette giver dem mulighed for at kontrollere, at deres produkter ikke er testet på dyr, og effektiviteten er lavet på frivillige menneskelige paneler.

 

Makeup til hverdag og fest

I Boho Greens fulde katalog finder du alt, du har brug for til en gennemført makeup taske, og deres produkter fås i et væld af farver, så du kan sætte dit personlige præg på din makeup, hvad end det er til hverdag eller til festlige anledninger. Hos Bijodan tilbyder vi et stort udvalg af både foundationog pudder, øjen- og læbe makeup samt neglelak og tilbehør.

Meningsfuldt projekt

Boho Green Make-up er meget mere end et forretningskoncept, Boho Green Make-Up er et meningsfuldt projekt, som imødekommer dagens kvinders krav til og behov for gennemsigtighed. Sande etiske forbrugere på jagt efter idealer og fælles værdier, som nu er i stand til at tage et bevidst valg.

 

Stort udvalg

Med 137 referencer: 24 øjenskygger, 18 læbestifter, 6 BB cremer og et udvalg af ”limited edition”-neglelakker, er Boho Green Make-Up et af de mest naturlige og økologiske make-up-mærker på markedet.

 

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion