Shower gel

Varer 13-16 af 16

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Showergel Refill Almond&Coconut
  Florame Showergel Refill Almond&Coconut
  184,00  DKK
 2. Showergel Refill Green Tea&Fresh mint
  Florame Showergel Refill Green Tea&Fresh mint
  184,00  DKK
  Udsolgt
 3. Showergel Refill Mandarin&Grapefruit
  Florame Showergel Refill Mandarin&Grapefruit
  184,00  DKK
 4. Showergel Refill Neroli&Orange leves
  Florame Showergel Refill Neroli&Orange leves
  184,00  DKK
  Udsolgt

Varer 13-16 af 16

Side
pr. side
Faldende orden

Shower Gel

Pleje af huden er vigtigt - også i badet, og her kan Shower Gel hjælpe. Men tænk altid over hvilken Shower Gel, du bruger. For ofte brug af almindelig sæbe i badet kan nemlig føre til, at hudens naturlige beskyttende lag skades, således huden udtømmes for de naturlige fugtgivende stoffer.

For at undgå dette, skal du bruge en mild sæbe, der renser huden skånsomt.

 

Shower Gel fra Florame er et plejende og fugtgivende produkt, du kan bruge i badet for at give din hud optimal pleje. Produkterne findes i flere varianter, herunder mandel og lavendel, og de er alle veganske og lavet på minimum 97% naturlige ingredienser. De gode egenskaber i produkterne kommer fra de økologiske essentielle olier, som er en af ingredienserne. Olierne har plejende og fugtende egenskaber, og de gør, at huden efterlades blød og velplejet efter brug.

 

Prøv selv en af de lækre produkter fra Florame, som kombinerer en økologisk og nærende formel med en følelse af duftende komfort for en luksuriøs oplevelse og optimal pleje for din hud. Hos Bijodan forhandler vi Shower Gel fra Florame, og med mange års erfaring samt en masse viden inden for skønhedsprodukter og hudpleje, står vi altid klar til give råd og vejledning, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om de forskellige produkter, du kan finde i vores sortiment.