Aromaterapi

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Aromaterapi

Aromaterapi virker ved brugen af forskellige æteriske olier, som kan hjælpe med at få kroppen tilbage i balance både fysisk og psykisk. Der findes flere slags æteriske olier med forskellige specifikke egenskaber. Her på siden kan du finde vores udvalg af forskellige æteriske olier.

 

Vi forhandler æteriske olier til aromaterapi fra mærket Florame. Florame er et fransk mærke med en bred vifte af forskellige eksklusive skønhedsprodukter, som alle er både udviklet og produceret med omtanke for mennesker samt for miljøet og naturen. Florame er eksperter i æteriske olier, og de har siden 1990 koncentreret alt sin viden på at udvælge de bedste økologiske æteriske olier til forbrugeren. Alle Florames produkter er lavet på nøje udvalgte råvarer og er dermed 100 % rene, naturlige, miljøvenlige og Fair Trade mærkede.

Når du bestiller produkter fra Florame, får du dermed eksklusive luksusprodukter, som virker, uden at du behøver at gå på kompromis med den gode samvittighed.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om de forskellige æteriske olier til aromaterapi, vi kan tilbyde, er du mere end velkommen at kontakte os. Vi har mange års erfaring og dermed et stort kendskab til de forskellige produkter. Vi sidder derfor altid klar til at komme med råd og vejledning.

© 2020 Copyright - Bijodan | CVR: 31686261
 
| | Udviklet af Generaxion